SucCes. Noroc. Distracţie

Conform unei vechi legende spaniole americane, în America de Sud, în regiunea dintre fluviul Amazonas şi Orinoco, chiar în mijlocul ţării, pe malul lacului Parime era un oraş numit Manoa del Dorado, a cărui case erau acoperite cu plăci din aur şi a cărui străzi erau placate cu pietre preţioase iar locuitorii acestuia îşi petreceau zilele în palate şi castele din aur în armonie, fericire şi tinereţe veşnică.
Toata frumuseţea acestui oraş ramane ascunsă pentru ochiul neinstruit astfel încât unii chiar au îndoieli în privinţa existenţei acestuia şi astfel s-a născut legenda oraşului pierdut.

 

Oraşul pierdut El Dorado este şi astăzi terenul comorilor fabuloase, ţara tuturor posibilităţilor, o lume mitică unde oamenii care cred în noroc îşi găsesc sursa lor de fericire. Oraşul de Aur din trecut nu-i lasă pe cei aventuroşi să renunţe, de mai bine de 500 de ani.
Sângele vânătorilor de comori curge în fiecare dintre noi, ne conduce şi ne dă putere să găsim acest loc special.

Veniţi, intraţi în imperiul fabulos Eldorado 777 Winner Club, căci legenda oraşului pierdut trăieşte şi astăzi!

 

ISTORIA ŞI FILOZOFIA NOASTRĂ

Denumirea „ELDORADO 777” vine din cuvântul „El Dorado - cel Aurit”. Conform legendei spaniole americane, este ţara comorilor fabuloase. În aceasta au crezut şi cuceritorii, aventuroşii şi vânătorii de comori. Am folosit acest cuvânt ca să subliniem că „ELDORADO” este un loc într-o lume mitică unde oamenii credincioşi îşi pot găsi visele. Iar numărul „777” este unul divin, simbolizează perfecţiunea.

Primul club Eldorado 777 Winner Club a fost deschis la Oradea, în anul 2007. După deschiderea primului club, care a avut un succes răsunător, adaptându-ne cerinţelor şi solicitărilor crescute am deschis alte cluburi în Cluj-Napoca în 2010, în Arad în 2011, în Timişoara şi Aleşd în 2012. În 2010 am construit un sistem cu Jackpot-uri multicolorate, care ne-a îmbogăţit oferta noastră de săli şi de posibilităţi incitante.

Echipa noastră de producţie lucrează împreună de aproape 6 ani, asta fiind unul dintre cele mai importante puncte de vedere pentru care suntem atât de cunoscuţi şi recunoscuţi în oraşele în care suntem prezenţi. Am investit multă energie în cercetarea noilor tehnologii astfel încât, dorim să furnizăm cele mai diverse aparate şi să corespundem cerinţelor jucătorilor.

Conform principiului de bază al clubului Eldorado 777 Winner Club: jucătorul este pe locul întâi. Colegii noştri îşi desfăşoară activitatea în baza acestei folozofii. Echipa Eldorado 777 Winner Club s-a obligat să furnizeze servicii de calitate şi inovatoare. Munca din background se desfăşoară de mai mulţi ani, unde instruirea şi formarea angajaţilor este continuă. Suntem de părere că sălile noastre de joc sunt apreciate atât de jucătorii interni, cât şi de publicul internaţional.

Considerăm că este important să evidenţiem faptul că, clubul Eldorado 777 Winner Club este un jucător corect pe piaţă, respectiv că respectă regulile fair play.